Cloud & Beheer

Wat is de toekomst van jouw infrastructuur?

Informatie en Communicatie Technologie (ICT) is voor de meeste organisaties het belangrijkste hulpmiddel om de bedrijfsvoering te kunnen doen. Omdat ICT complex en onderhevig is aan snel op elkaar opvolgende aanpassingen en vernieuwingen vraagt dit hulpmiddel veel aandacht van organisaties. DKTP Cloud & Beheer is er op ingericht om jou te helpen bij infrastructurele gerelateerde vraagstukken.

Workspace as a Service en Microsoft Office 365

DKTP biedt 2 cloudplatform-oplossingen aan voor kantoorautomatisering: Workspace as a Service (WaaS) en Microsoft Office365. Deze oplossingen zijn te combineren met een veelheid aan Software as a Service (SaaS) en On-premise softwareapplicaties. Cloudoplossingen bieden veel flexibiliteit, maar vragen ook om goede afstemming en configuratie. Omdat DKTP al lange tijd als systemintegrator kantooromgevingen beheert zijn de beheerders van DKTP heel bedreven in het samenstellen van verschillende applicaties tot één goed werken systeem. Dat is waar DKTP Cloud & Beheer zich onderscheidt van de enkele cloudaanbieder die goed is in zijn eigen oplossing.

Cloud & Beheer bij DKTP

Als jouw organisatie kiest voor cloud- en beheeroplossingen dan wordt periodiek samen met DKTP eerdere keuzes en beslissingen tegen het licht gehouden en waar nodig bijgesteld. Wij reageren proactief als de actualiteit aanpassing eist. Minimaal eenmaal per jaar nemen wij de bestaande situatie met jou en of je collega’s door en kijken we gezamenlijk naar benodigde en gewenste infrastructurele aanpassing(en).

Strategische keuzes

Wij ondersteunen en adviseren bij het maken van strategische keuzes. Of er nu gebruik gemaakt wordt van servers en back-upmiddelen die binnen de organisatie op locatie staan of dat er gebruik wordt gemaakt van cloudfaciliteiten. Je wordt altijd geconfronteerd met keuzes en de gevolgen van de beslissingen die eerder zijn gemaakt. Wij hebben de kennis en ervaring om hierbij te ondersteunen.

ICT als clouddienst

Is vandaag het geschikte moment om de op locatie aanwezige ICT-infrastructuur te vervangen door cloudoplossing(en)? Dan zorgen wij er, samen met jou en je collega’s, voor dat een beslissing wordt genomen op basis van de belangrijkste eisen en wensen vertrekkend vanuit de kernprocessen van de organisatie. Daarnaast denken wij mee bij de keuze en wijze van aansturen van nieuwe leveranciers en het oplossen van nieuwe uitdagingen op het moment dat die zich voordoen.

DKTP helpt met grip op ICT-infrastructuur te houden

DKTP biedt, als een van de weinige onafhankelijke ICT-dienstverleners, sinds 2001 advies en hands on ondersteuning in de vorm van systeembeheer, clouddiensten, servicedesk & gebruikersondersteuning.

Lees hier meer over onze:

Menu