Detachering

Detachering ICT-specialisten

Heeft jouw bedrijf voor een project tijdelijk expertise nodig of is jouw organisatie op zoek naar een specifieke expertise? DKTP informatietechnologie zorgt ervoor dat jij toegang hebt tot kwalitatief hoogwaardige ICT-specialisten. Zo kun jij als opdrachtgever snel beschikken over extra capaciteit en de juiste expertise. Wij doen waar we goed in zijn, we zorgen voor de juiste persoon op de juiste plek.

Op zoek naar testers of andere ICT-specialisten?

DKTP is in 1998 gestart met de detachering van netwerk- en systeembeheerders bij diverse organisaties. In 2001 nam de vraag naar netwerk- en systeembeheerders af. Vanaf dat moment werd het detacheren van testers een van onze speerpunten en dat is het nu nog steeds.

Bij DKTP detacheren we de volgende specialisten:

Opleiding en kennis

DKTP omarmt met volle overtuiging het principe van ‘een leven lang leren’. Dit betekent dat wij voor onze medewerkers altijd een opleidingsbudget hebben. Doordat zij de mogelijkheid krijgen om een opleiding of cursus te volgen, hebben onze medewerkers toegang tot de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied en zijn zij op de hoogte van de meest recente technologische ontwikkeling en methodieken. Als een opleiding dat toelaat, zien wij een certificaat als beste afsluiting.

Meer weten over de detacheringsmogelijkheden via DKTP?

DKTP heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en is van mening dat dit hand in hand gaat met medewerkerstevredenheid. Ben jij op zoek naar tevreden en bekwaam ICT-personeel en wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Bel dan 020-4275221 voor meer informatie of stuur een e-mail naar info@dktp.nl.

Menu