TestNet, dé branchevereniging voor softwaretesters, organiseert op dinsdag 11 oktober aanstaande het najaarsevenement ‘Testen met enen en nullen’. DKTP draagt TestNet een warm hart toe en is bij het evenement betrokken als sponsor. Daarnaast zijn onze medewerkers Bert Koekkoek en Jesse Bobeldijk aanwezig met een stand op de beurs. Heb je altijd al eens kennis met DKTP willen maken en ben je benieuwd wat wij doen? Kom langs op onze stand voor een informeel praatje.

De ideale plek om andere softwaretesters te ontmoeten

TestNet is een vereniging met meer dan 1600 professionele testers als lid. Deze netwerkorganisatie, voor en door testers, biedt leden de mogelijkheid om contact met elkaar te leggen en kennis en ervaring uit het vakgebied me elkaar te delen. Een van de manieren om dit te doen, is door middel van het organiseren van evenementen. De ideale plek voor softwaretesters om mensen uit het vakgebied te ontmoeten en interessante presentaties te volgen. Deze presentaties worden vaak gegeven door bedrijven die zelf software testen of software-expertise leveren.

DKTP aanwezig op het najaarsevenement

DKTP is aanwezig op het najaarsevenement van TestNet. Allereerst als sponsor van het evenement en daarnaast staan wij met een stand op de beurs. Bert Koekkoek, senior recruiter bij DKTP: ‘We dragen Testnet een warm hart toe, omdat we het delen van kennis en ervaring belangrijk vinden – niet alleen voor onze eigen medewerkers, maar ook voor de ontwikkeling van het vakgebied zelf.’ Het thema ‘Testen met enen en nullen’ geeft een verschuiving in het werk weer, waarbij je als tester steeds meer moet weten van programmeren. Bert: ‘Programmeerervaring is niet alleen belangrijk voor het automatiseren van testwerk, maar ook voor de samenwerking met ontwikkelaars binnen SCRUM-teams.’ Naast vakinhoudelijke kennisdeling is TestNet ook gewoon een goede manier voor DKTP’ers om te netwerken, nieuwe mensen te leren kennen en bij te praten met oud collega’s.

Overige informatie:

Najaarsevenement ‘Testen met enen en nullen’ Dinsdag 11 oktober 2016 van 9.00 – 21.00 uur NBC Nieuwegein Blokhoeve 1 3438LC Nieuwegein

Zien we je daar?

Menu