DKTP is al bijna 20 jaar een belangrijke speler op gebied van ICT-detachering. Eén van onze belangrijkste activiteiten bestaat uit het testen en accepteren van systemen die bedrijven en organisaties ontwikkelen. Meer weten, ga naar Over Ons

Bij DKTP staan persoonlijke begeleiding, passende opdrachten en goede arbeidsvoorwaarden hoog in het vaandel. Naast stabiliteit en flexibiliteit bieden we leuke en uitdagende opdrachten bij de een keur aan bedrijven en organisaties in Nederland.

Bij DKTP krijg je de mogelijkheid om trainingen te volgen en certificaten te behalen. In expertisegroepen wisselen collega’s waardevolle kennis en ervaring uit. Zo blijf je op de hoogte van alle theoretische en praktische zaken binnen het vakgebied.

Je bent lid in een team van specialisten, die de opdrachtgever toegevoegde waarde bieden door brede kennis van en ervaring met moderne methoden en technieken.

Geïnteresseerd? Kijk dan eens bij onderstaande vacatures.

Are you an English speaking person?
You still can submit an application, but know you have to be able to speak and write Dutch well.

Voor meer informatie over werken bij DKTP tijdens een persoonlijk gesprek, neem je contact op met Arjan Janssen op nummer 020-4275221.

Menu